Pay Systems is op zoek naar een PROJECTMANAGER

Pay Systems faciliteert diverse betaalconcepten voor grootschalige publieksevenementen en venues zoals Ziggo Dome en GelreDome. Met een ervaren en gedreven team zijn we sinds begin jaren negentig betrokken bij concerten en festivals zoals Lowlands, Mysteryland, The Flying Dutch en Parookaville. Pay Systems is onlosmakelijk verbonden met de publiekshoreca en nauw betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van betaaltechnologie en netwerkverbindingen. Pay Systems is per 1 februari op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

PROJECTMANAGER

Over ons Onze standplaats is Lochem. We vliegen, met name in de zomermaanden, uit naar verschillende evenementenlocaties in Nederland, België, Duitsland en Engeland. We zijn een team van 14 vaste collega’s en worden op piekmomenten bijgestaan door een tijdelijke crew van soms meer dan 100 collega’s. We plannen onze vakanties om alle mooie festivals die er in de zomer plaatsvinden heen.

Over jou Jij bent een volhardende en energieke enthousiasteling die een uitdaging op het gebied van projectmanagement niet uit de weg gaat. Je bent communicatief sterk en hebt de touwtjes altijd geordend en strak in handen. Je weet hoe prioriteiten gesteld dienen te worden en bent bestand tegen wisselende werkdruk.

Je bent verantwoordelijk voor het betaalsysteem tijdens verschillende projecten.  Je draagt zorg voor een volledige voorbereiding, uitvoering en (financiële) afhandeling van verschillende projecten.  Je bewaakt de kwaliteit van Pay Systems tijdens het project.  Je geeft leiding aan het projectteam en onderhoudt het contact met opdrachtgever en leveranciers.  Tijdens de evenementen ben je veelal aanwezig op de diverse evenementenlocaties gedurende op- en afbouw evenals tijdens de showdagen van het evenement.

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement en je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden en een groot probleemoplossend vermogen. Tevens beschik je over commerciële vaardigheden en heb je financieel inzicht. Je bent goed bekend met MS Office en volgt met interesse de technische ontwikkelingen op de betaalmarkt. Je kan goed aansturen, behoudt overzicht en bent zelfstandig.

Je beschikt daarnaast over rijbewijs B en het is een enorme pré als je  ervaring of affiniteit met verschillende aspecten binnen de horeca of evenementenbranche hebt.

Praktisch Gestart wordt met een arbeidsovereenkomst met de duur van 1 jaar, dit uiterlijk op 1 februari 2017. Pay Systems biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie voor gemiddeld 40 uur per week.

Enthousiast? Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je reageren? We zien je CV en motivatie dan graag voor 18 december 2016 tegemoet via e-mail: sietske@paysystems.nl. Mocht je vooraf nog vragen hebben, neem gerust contact op met Sietske Hoekstra via 085-9022070. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 51, week 52 of week 1.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.