Pay Systems zoekt een logistiek medewerker

Pay Systems faciliteert diverse betaalconcepten voor grootschalige publieksevenementen en venues zoals Ziggo Dome en GelreDome. Met een ervaren en gedreven team zijn we sinds begin jaren negentig betrokken bij concerten en festivals zoals Lowlands, Mysteryland, The Flying Dutch en Parookaville. Pay Systems is onlosmakelijk verbonden met de publiekshoreca en nauw betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van betaaltechnologie en netwerkverbindingen. Loc Pay Systems B.V. is per direct op zoek naar een vlotte en nauwkeurige:

LOGISTIEK MEDEWERKER

In deze functie ben je als meewerkend voorman werkzaam in het magazijn van Pay Systems. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van een effectieve en efficiente goederenstroom met betrekking tot onze projecten. Je ziet toe op de voortgang van de werkzaamheden, faciliteert bij het oplossen van problemen en bent het interne aanspreekpunt voor de projectspecialisten. Door het sturen, motiveren en coachen van (seizoens)medewerkers zorg je ervoor dat planningen worden gehaald. Daarnaast zorg je voor een correcte administratie.

De werktijden en -uren kunnen wekelijks varieren, maar zijn gemiddeld 40 uren per week. De werkzaamheden vinden met enige regelmaat plaats buiten kantooruren en in het weekend. Bij gelegenheid zul je (technische) werkzaamheden op verschillende evenementenlocaties verrichten. Gestart wordt met een arbeidsovereenkomst tot 30-09-2017.

De kandidaat die wij zoeken: Voor deze functie zoeken wij een energieke en vlotte medewerker die flexibel inzetbaar is en ervaring heeft met bovengenoemde verantwoordelijkheden en werkzaamheden. Je kan goed plannen en organiseren en hebt ervaring met het aansturen van mensen. Daarnaast heb je technisch en logistiek inzicht, bent communicatief vaardig, stressbestendig, flexibel en een echte teamplayer. Je hebt ervaring met het besturen van een heftruck en bent in het bezit van je B(E) rijbewijs. Je bent woonachtig in (de omgeving van) Lochem.

Enthousiast? Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je reageren? We zien je CV en motivatie dan graag voor 15 januari 2017 tegemoet via e-mail: sietske@paysystems.nl. Mocht je vooraf nog vragen hebben, neem gerust contact op met Sietske Hoekstra via 085-9022070.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.